DIVERSE

Mobil Pay: 686984

© 2018 by Miriam Kaas Hansen

Gudstjeneste

Vi afholder (med få undtagelser) gudstjeneste i Bornholmerkirken hver søndag kl. 10:30.

Se næste gudstjeneste program her.

Alle er velkomne til at være med - uanset om du er vant til at gå i kirke, eller ikke kender til det.

Vi afholder forskellige gudstjenester:

En almindelig gudstjeneste indeholder som regel lovsang, bøn, en tale over et emne eller en bibeltekst samt nadver.

Sideløbende med dette program er der undervisning tilpasset børn. Vi kalder vores børne-kirke for Bobleriget.

GenerationsGudstjeneste:

Et par søndage om måneden, afholdes GenerationsGudstjeneste.  Ved disse gudstjenester samles hele menigheden til en fælles gudstjeneste der er tilpasset alle aldre. ved disse gudstjenester er der ikke børnekirke Bobleriget.

LovsangsGudstjenester:

Lovsang spiller en væsentlig rolle i Bornholmerkirken. Ved lovsangsgudstjenester forsæger vi at skabe en særlig plads til tilbedelse og eftertanke. Her vil der typisk være mulighed for at dele en oplevelse eller tanke med hinanden.

Efter alle vores gudstjenester  er der fælles frokost for alle som har tid og lyst til at være med. Medbring gerne en lille ret til et fælles frokostbord.

I kirkens kalender kan man se aktuelle gudstjenester. Se kalender her

Har du spørgsmål vedrørende gudstjenesten, er du velkommen til at kontakte kirkens formand her ​